Ο θάνατος του Ντούσαν Ίβκοβιτς «κόστισε» πολύ στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Μετά το φιλικό Παρτιζάν – Αναντολού Εφές, ο «Ζοτς» αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στον «Ντούντα», ο οποίος ήταν ο κουμπάρος του.
Πιο συγκεκριμένα ο «Ζοτς» δήλωσε:
«Είμαι χαρούμενος για τον Νόβισα, γιατί ήταν το δικό του παιχνίδι. Του έδωσα συγχαρητήρια για ότι έκανε για την Παρτιζάν. Αλλά ήταν προσωπικά μία δύσκολη ημέρα για εμένα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Παρτιζάν που παρευθρέθηκαν και αποχαιρετήσαμε όλοι τον Ντούντα με τον τρόπο που του άξιζε. Προσπάθησα όσο ήταν δυνατόν να είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα. Οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, αλλά η Εφές είχε πολλές απουσίες.
Είμαι πολύ στεναχωρημένος από τότε που έμαθα τα δυσάρεστα νέα. Δεν θέλω να πω πολλά για την σχέση μου με τον Ντούντα, όλοι την γνωρίζουν. Νομίζω πως η Παρτιζάν έκανε ό,τι μπορούσε για να τον αποχαιρετήσει με έναν αξιοπρεπή τρόπο. Θα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για κάτι μεγαλύτερο, μιας και έδωσε τα πάντα στην Παρτιζάν. Τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθε, μέσα κι έξω από τα γήπεδα».
- Απόφαση του Αρείου Πάγου: Κάλεσμα για άμεση εφαρμογή και προστασία δανειοληπτών
- Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει το Υπουργείο Υγείας: Από την ασθένεια στην πρόληψη
- Διορισμός Μπλανς: Ο Τραμπ προχωρά στην τοποθέτηση του προσωπικού του δικηγόρου ως υπουργού Δικαιοσύνης
- Σοκ για τη Φενέρμπαχτσε: Καταδίκη του προεδρου για παράνομο στοιχηματισμό
- Ο ρόλος του έντυπου Τύπου στη δημοκρατία: Κιρμικίρογλου και Αγάτσα στο Media & Magazine Days 2026
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

