Ποιοι θα σφυρίξουν στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων
Στην ευρωπαϊκή «μάχη» μπαίνουν ξανά αύριο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για λογαριασμό του UEFA Europa League και του UEFA Europa Conference League αντίστοιχα. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από τη Φενέρμπαχτσε και ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Τουρκία, διαιτητής θα είναι ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντες και βοηθοί του οι Χοσέ Ναράγιο και Τεοντόρο Σομπρίνο. Τέταρτος θα είναι ο Σέζαρ Σότο Γκράντο και στο VAR οι Ντε Μπούργος και Φερνάντες.
Όσον αφορά το παιχνίδι της Τούμπας, εκεί «άρχοντας» θα είναι ο Πορτογάλος Ζοάο Πινέιρο με βοηθούς τους Τιάγκο Κόστα και Μπρούνο Άλβες Ζεσούς. Τέταρτος θα είναι ο Γκουστάβο Φερνάντες Κορέια.
Δείτε επίσης: Επιμένει η Ρεάλ για τον Παού Τόρες της Βιγιαρεάλ – Στα 65 εκ. ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσής του
- Σοκ στις φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτονία της πρώην συζύγου του δολοφονημένου Πολωνού καθηγητή
- Νέος προσήνεμος μόλος στον Δήμο Χερσονήσου: Αναπτυξιακή τομή για την περιοχή
- Αποχώρηση από τη Βουλή για την Έφη Αχτσιόγλου
- Ιστορική μέρα για τη στρατιωτική θητεία: Εθελοντική στράτευση γυναικών
- Νέος κύκλος υποτροφιών από την AEGEAN για μηχανικούς αεροσκαφών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

