(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Π. Μαρινάκης για τελικό: «Η ΕΠΟ επέλεξε το μοναδικό γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις»

Χωρίς κόσμο πρόκειται να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο 25 Μαΐου, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, με τον Παύλο Μαρινάκη να αναφέρει ότι η ΕΠΟ επέλεξε το μοναδικό γήπεδο που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία.

Αυτή δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης. Η ελληνική πολιτεία δια των αρμόδιων αρχών εν προκειμένω της ΕΛΑΣ δίνει κάθε αναγκαία διαβεβαίωση για να διοργανωθεί με φιλάθλους ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος” ανέφερε αρχικά ο Παύλος Μαρινάκης και στη συνέχεια έριξε το… μπαλάκι στην ΕΠΟ.

propoli

“Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Είναι απόφαση όμως της ΕΠΟ, ανεξήγητη θα έλεγα συνολικά η διαχείριση και η απόφαση.

Τη στιγμή που στην ίδια χώρα διοργανώνεται ένα ευρωπαϊκός τελικός του Conference League με την συμμετοχή μιας ελληνικής ομάδας. Είναι μια αντίφαση που πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επέλεξε το μοναδικό γήπεδο της Superleague που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία για τις κάμερες και αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας. Δεν θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε το νόμο που έχει ψηφιστεί και που όλες οι υπόλοιπες ομάδες -στην έδρα τους- έχουν τηρήσει και έχουν βάλει κάμερες και έχει εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Είναι κρίμα πραγματικά και ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά. Πλέον, υπάρχουν και τα εργαλεία και ο μηχανισμός και έχει δοκιμαστεί τους τελευταίους μήνες ο κρατικός μηχανισμός σε πολύ σημαντικούς αγώνες και του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Και έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας τόσο σημαντικές διοργανώσεις, ως προς την ασφάλεια των φιλάθλων. Και όταν δεν τηρείται ο νόμος, επιβάλλονται οι ποινές”.

Δείτε επίσης: Ακραία ρητορική από υποψήφια της ΝΔ: «Γνωστοί ανθέλληνες στον ΣΥΡΙΖΑ – Συγγνώμη αν σας προσέβαλα»

Loading