Μετά το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων του ΠΑΟΚ με τον κ.Αυγενάκη και την διοίκηση του Καυτατζογλείου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στρέφεται προς άλλα γήπεδα για να μετακομίσει η ομάδα.
Μέσα σε πολλά γήπεδα που έχουν ακουστεί (Βόλος. Λάρισα, Σέρρες) αυτό που προκρίνεται λόγω υποδομών είναι το ΟΑΚΑ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει δώσει το ΟΚ για να ξεκινήσει η προεργασία.
Μάλιστα όπως αναφέρουν, θα γίνουν όλες οι κινήσεις που προβλέπονται για να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, ενώ με εντολή Σαββίδη θα ψαχτεί και προπονητικό κέντρο για να μένει εκεί η ομάδα και να κάνει προπόνηση.
Τι σημαίνει αυτό; ότι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει πλέον μόνιμος κάτοικος Αθήνας (αν προχωρήσει η λύση ΟΑΚΑ), με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ταξιδεύει μέχρι το ΟΑΚΑ για αν δει την αγαπημένη του ομάδα.
Δείτε επίσης: Απίστευτο περιστατικό στη Παρί: Συνελήφθη η Αμινάτα Ντιαλό για εντολή επίθεσης σε συμπαίκτρια της
- Δημοπρασία Aardman: κούκλες από Γουάλας και Γκρόμιτ, Σον το Πρόβατο και Μορφ βγαίνουν στο σφυρί
- Χατζηδάκης: Με δικαιοσύνη και ευθύνη δώσαμε όσα περισσότερα γινόταν – Τι είπε για ΔΕΘ, συντάξεις και αντιπολίτευση
- Θεσσαλονίκη και city break στο επίκεντρο της συνάντησης Καραμανλή με την ΕΞΘ
- Σοκ στην Τανάγρα: Έρευνες για την πτώση του Phantom στο Athens Flying Week 2026
- Σοκ για Ελ Κααμπί: κάταγμα κνήμης και άμεσο χειρουργείο μετά το Ολυμπιακός-Βόλος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
