Παναθηναϊκός: Δυσκολίες στη διατήρηση του Ουναΐ λόγω συμφωνίας της Μπράιτον

Παναθηναϊκός: Δυσκολίες στη διατήρηση του Ουναΐ λόγω συμφωνίας της Μπράιτον

Δυσκολεύουν, αν όχι ελαχιστοποιούνται, πλέον οι πιθανότητες για να μπορέσει να διατηρήσει ο Παναθηναϊκός και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ του τον Αζεντίν Ουναΐ, καθώς τα γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν αργά το βράδυ της Κυριακής (8/6) πως η αγγλική ομάδα έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Μαροκινό μέσο για τετραετές συμβόλαιο. Οι συζητήσεις του αγγλικού συλλόγου με την πλευρά του Ουναΐ έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο ώστε υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση τόσο στον παίκτη (για συμβόλαιο άνω των δυο εκατ. ευρώ ετησίως), όσο και στη Μαρσέιγ για νέο δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, όμως η γαλλική ομάδα εμμένει στις αξιώσεις της για τα 11,5 εκατ. ευρώ της οψιόν αγοράς του Μαροκινού.

Τα δεδομένα έχουν δυσκολέψει πλέον πάρα πολύ για τον Παναθηναϊκό, που θα αρχίσει να τσεκάρει σιγά-σιγά κι άλλες περιπτώσεις δημιουργικών μέσων. προκειμένου να «κλείσει» το συγκεκριμένο «μέτωπο» πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του (30 Ιουνίου με 12 Ιουλίου).

Loading

Play