Παναθηναϊκός: Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ των 25,2 εκατ. ευρώ από τον Αλαφούζο

Παναθηναϊκός: Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ των 25,2 εκατ. ευρώ από τον Αλαφούζο

Σε άμεση και πλήρη κάλυψη της ΑΜΚ των 25,2 εκατ. ευρώ προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με σχετική ενημέρωση των «πράσινων» την Παρασκευή (9/10) για την αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που είχε προκηρυχθεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ής Σεπτεμβρίου.

Το συγκεκριμένο ποσό καλύφθηκε αποκλειστικά από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος είναι και ο κύριος μέτοχος του συλλόγου με ποσοστό που προσεγγίζει το 89%.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (11/10, 21:00) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτική, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου (10/10).

Loading

Play