Οκτώ γκολ σημειώθηκαν στις πρώτες ημιτελικές αναμετρήσεις του Conference League, φτάνοντας συνολικά τα 441 γκολ. Έχουν σημειωθεί 2,94 γκολ ανά παιχνίδι ή διαφορετικά ένα γκολ κάθε 31 λεπτά, με τα περισσότερα (85) να καταγράφονται στο χρονικό διάστημα 61-75, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της UEFA.
Είκοσι τρία (23) γκολ σημειώθηκαν (9 και 14) στα προημιτελικά, 52 γκολ (24 και 28) στις συναντήσεις στη φάση των 16, 38 (21 και 17) στις αναμετρήσεις playoffs των νοκ άουτ, 56 σημειώθηκαν την 8η και 6η αγωνιστική της League Phase, 59 την 5η, 43 την 4η αγωνιστική, 53 την 3η αγωνιστική, 50 την 2η αγωνιστική και 59 τα περισσότερα στην πρεμιέρα.
Η Τσέλσι έχει την καλύτερη επίθεση (37 γκολ) και ο Παναθηναϊκός κατατάσσεται 8ος με 17 γκολ, ενώ παράλληλα διακρίνεται και σε άλλες κατηγορίες: είναι 3ος με ποσοστό 86,8% στις σωστές μεταβιβάσεις και στην κατοχή της μπάλας με 56,6%. Οι περισσότερες προσπάθειες (205) ανήκουν στη Μπέτις, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται 9ος με 144.
Ο Πουλούλου (Γιαγκελόνια) είναι ο πρώτος σκόρερ με 8 γκολ, ο Σέσλαρ (Τσέλιε) έχει τις περισσότερες ασίστ (8), ενώ ο Μακαμπού (Μπέτις) καταγράφει τις περισσότερες προσπάθειες στην εστία (17). Σημαντική είναι επίσης η επίδοση του Λόπες (Σάμροκ Ρόβερς) με 78 ανακτήσεις μπάλας, καθώς και του Αμπράμοβιτς (Γιαγκελόνια) με 35 αποκρούσεις, όπου ο Ντραγκόφσκι (Παναθηναϊκός) ακολουθεί 5ος με 12.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ