Ο Παναθηναϊκός ενισχύει την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο με στρατηγική εστίαση στο πρέσινγκ. Ο Παναθηναϊκός προχωρά εντατικά στην προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εστιάζοντας στην τακτική και το πρέσινγκ, καθώς πλησιάζουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στη σημερινή προπόνηση, ο Ρουί Βιτόρια επέστησε την προσοχή στη στρατηγική αυτή, με τον Άνταμ Τσέριν να συμμετέχει για πρώτη φορά, ενώ εκτός παραμένουν οι Ντραγκόφσκι και Λοντίγκιν.
Στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους μπήκε τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός. Στο Bad Haring, οι Πράσινοι πραγματοποίησαν διπλή προπόνηση, το πρωί και το απόγευμα. Η Δευτέρα ήταν και η πρώτη ημέρα προπόνησης του Άνταμ Τσέριν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα. Αντίθετα, ο Έλτον Φικάι υπεβλήθη σε μαγνητική εξέταση, η οποία αποκάλυψε διάστρεμμα στην ποδοκνημική και οστικό οίδημα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες. Οι Ντραγκόφσκι και Λοντίγκιν προπονούνται συντηρητικά λόγω ιώσεων που τους ταλαιπωρούν.
Στο πρόγραμμα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο πρέσινγκ και την τακτική, δείχνοντας τη στρατηγική προσέγγιση της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Πηγή περιεχομένου: in.gr