Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προετοιμασία του στην Ολλανδία με έντονη δραστηριότητα και νέο πρόσωπο στην ομάδα. Με αποφασιστικότητα και υψηλό ρυθμό, ο ΠΑΟΚ εγκαινίασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Ζαλτμπόμελ της Ολλανδίας. Τα βλέμματα της πρώτης ημέρας ήταν στραμμένα στον Λούκα Ιβανούσετς, ο οποίος έκανε την παρθενική του προπόνηση με τον Δικέφαλο. Υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου και του τεχνικού επιτελείου του, οι παίκτες ανέβασαν στροφές, εισερχόμενοι σε φουλ ρυθμούς στο προπονητικό κέντρο.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε έντονη τακτική εκπαίδευση, καθώς ο Λουτσέσκου χώρισε το ρόστερ σε δύο γκρουπ: οι επιθετικοί εργάστηκαν στην ανάπτυξη και στα τελειώματα φάσεων, ενώ οι αμυντικοί συμμετείχαν σε εξειδικευμένο πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση του Πάολο Καστορίνα.
Παράλληλα, ο Τάισον, ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, έκανε την εμφάνισή του στην προπόνηση με χαμόγελο και επικοινώνησε στα ελληνικά με τους Έλληνες δημοσιογράφους. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, μετακινήθηκαν στο αθλητικό κέντρο με ποδήλατα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr