Προειδοποίηση πριν τη ρεβάνς: η Πάκσι νίκησε τη Φερεντσβάρος αλλά έχασε δύο παίκτες

Προειδοποίηση πριν τη ρεβάνς: η Πάκσι νίκησε τη Φερεντσβάρος αλλά έχασε δύο παίκτες

Η Πάκσι πήρε νίκη με 4-2 επί της Φερεντσβάρος στην πρεμιέρα του ουγγρικού πρωταθλήματος, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήρθε χωρίς απώλειες, λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Η αντίπαλος των «πρασίνων» έβγαλε ένταση στην επίθεση, όμως άφησε και δύο σημαντικούς προβληματισμούς.

Η ομάδα του Γκιόργκι Μπόγκναρ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως αντέδρασε και γύρισε το ματς. Η Φερεντσβάρος προηγήθηκε με τον Μπαμιντέλε στο 18’ και τον Μπότκα στο 32’, ενώ η Πάκσι ισοφάρισε με τους Πέτο στο 23’ και Σάλαι στο 41’. Στο δεύτερο μέρος ο Σάλαι έκανε το 3-2 στο 55’ και ο Πέτο διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 59’.

Η νίκη, πάντως, συνοδεύτηκε από τραυματισμούς των Σάλαι και Χάραστι, που αποχώρησαν και αφήνουν αμφίβολη τη συμμετοχή τους στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

ΠΑΚΣΙ (Γκιόργκι Μπόνγκναρ): Κοβάτσικ, Γκιόρφι, Βέκσεϊ, Βας, Σέσκαρντι, Ζέκε, Παπ, Χόρβαθ (75’ Μπάλογκ), Πέτο (75’ Χαν), Σάλαι (68’ Μπόντε), Χάραστι (62’ Βίντεκερ).

Loading

Play