Ρεκόρ Σπαθαράκη στα 50μ. πεταλούδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Ρεκόρ Σπαθαράκη στα 50μ. πεταλούδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Με ένα σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ, συνεχίστηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών. Ο Νίκος Σπαθαράκης του Παλαιού Φαλήρου, συμμετέχοντας στα 50μ. πεταλούδα, αναδείχθηκε νικητής με επίδοση 24.19 και κατέρριψε το 24.36, το οποίο είχε σημειώσει ο Φώτης Κολιόπουλος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων της Πράγας, το 2009. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπαθαράκης είχε «πέσει» λίγο νωρίτερα και στο καλό του αγώνισμα, τα 100μ. ελεύθερο, όπου πρώτευσε με 50.83.

Ρεκόρ σημειώθηκε και στα 100μ. ελεύθερο κατηγορίας παμπαίδων Α, με τον Μιχάλη Σαββίδη της Αθλητικής Ακαδημίας Αστέρια να κερδίζει με 52.79, βελτιώνοντας το 53.05 που είχε από τις 9 Φεβρουαρίου.

Πολύ κοντά στην κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ κορασίδων βρέθηκε η Ναταλία Βαγγοπούλου στα 50μ. πεταλούδα. Η κολυμβήτρια του ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε τη νίκη με 27.31. Καλές επιδόσεις πέτυχαν επίσης, ο Βασίλης Κακουλάκης του Ωρίωνα Ηρακλείου στα 800μ. ελεύθερο εφήβων με 8:03.31, ο Βαγγέλης Ντούμας του Ολυμπιακού στα 100μ. πρόσθιο εφήβων με 1:01.71 και ο Ιάσων Ρούτουλας της Ροής στα 200μ. μικτή ατομική εφήβων με 2:03.74.

Loading

Play