Η κίνηση αυτή δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις γύρω από το μέλλον του διεθνούς Πορτογάλου αμυντικού στους πρωταθλητές Ελλάδας
Ο Ολυμπιακός παρέδωσε την Παρασκευή (13/08) στην UEFA τη λίστα του για τους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa League, αφήνοντας εκτός τον Ρούμπεν Σεμέδο. Κίνηση που δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις γύρω από το μέλλον του διεθνούς Πορτογάλου αμυντικού στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Αναλυτικά οι παίκτες οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο ματς με τους Σλοβάκους:
Λίστα Α
Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.
Λίστα Β
Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης.
- Σημαντικοί αμερικανικοί βομβαρδισμοί σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
- Μπορεί να επιστρέψει η παραγωγή υποδημάτων στις ΗΠΑ;
- Οι μαρίνες: Το νέο επενδυτικό πεδίο για τη Wall Street
- Η Ίντερ σώζεται στο 90’+2 με Καρμπόνι και προχωρά στα νοκ άουτ
- ΟΠΕΚ+: Η αύξηση της παραγωγής αποδεικνύεται στρατηγική κίνηση, σύμφωνα με τον CEO της Rosneft