Σημαντική νίκη για την Παρτίζαν σε ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα

Σημαντική νίκη για την Παρτίζαν σε ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα

Η Παρτίζαν, αν και βαθμολογικά αδιάφορη, προκάλεσε μεγάλη ζημιά στον Ερυθρό Αστέρα, νικώντας τον με 89-82 στο επεισοδιακό σερβικό ντέρμπι που διεξήχθη στην Belgrade Arena στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Euroleague. Αυτή η νίκη αποτέλεσε την έκτη συνεχόμενη για την Παρτίζαν, ενώ παράλληλα εμπόδισε τους «ερυθρόλευκους» να προσεγγίσουν την πρώτη εξάδα.

Ο αγώνας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ερυθρού Αστέρα και της Αστυνομίας πριν από την έναρξη, αλλά η Παρτίζαν, με κορυφαίους τους Κάρλικ Τζόουνς (26 π.) και Στέρλινγκ Μπράουν (22 π.), κατάφερε να εδραιώσει τη νίκη της στην τελευταία περίοδο, φτάνοντας τη διαφορά στους 15 πόντους (65-80).

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ προσπάθησε να επαναφέρει τον Ερυθρό Αστέρα στο παιχνίδι με 24 πόντους, όμως η Παρτίζαν διατήρησε την υπεροχή της μέχρι το τέλος. Ο Νικ Καλάθης συνέβαλε επίσης με 8 ασίστ και ένα κρίσιμο τρίποντο στο φινάλε.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 38-38, 55-58, 82-89

Loading

Play