Στα πιτς παραμένει ο Αντόνιο Τσόλακ του ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλο για το πρωτάθλημα της Super League.
Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Το σερί αγώνων συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ αφήνει για λίγο στην άκρη την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος.
Ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2021-22 σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σ’ έναν ικανό αντίπαλο. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (20.01) στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.
Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο κι αφού έκαναν προθέρμανση κι έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, δίνοντας έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.
Οι Αντόνιο Τσόλακ , Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα είναι οι τρεις παίκτες των οποίων τα ονόματα βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο.
Την Παρασκευή (21.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία»
Δείτε επίσης: Κύργιος: «Είμαι πολύ περήφανος, ο Μεντβέντεφ κορυφαίος στον κόσμο»
- Επεισόδια και αντιδράσεις μετά τον τελικό: Η Αργεντινή στο στόχαστρο των διεθνών ΜΜΕ
- Μαρινάκης: Απαραίτητη η συγγνώμη από όσους προδικάζουν ποινικές διώξεις βουλευτών της ΝΔ
- Δημοσιονομική σταθερότητα και ανάπτυξη: Ο Θ. Κοντογεώργης αναλύει την κυβερνητική στρατηγική ενόψει ΔΕΘ
- Η Μύκονος λάμπει: Το Πάντεχνον επιστρέφει με τέσσερα μετάλλια από το Dance World Cup
- Ημέρα του Όζι: Η Μπέρμιγχαμ τιμά τον θρύλο της metal
![]()
