Στιγμές έμπνευσης από Πετρούνια, Στεφανίδη και Καραλή στην ημερίδα του Economist Impact

Στιγμές έμπνευσης από Πετρούνια, Στεφανίδη και Καραλή στην ημερίδα του Economist Impact

Η πρώτη ημέρα της ημερίδας «30th Annual Government Roundtable – Progress in an age of upheaval /Geopolitics-Growth-Technology» του ECONOMIST IMPACT ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή τριών διακεκριμένων Ελλήνων Ολυμπιονικών, πριν από το επίσημο δείπνο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Εμμανουήλ Καραλής συμμετείχαν σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση στο «Grand Resort Lagonissi» με τους Ντάνιελ Φράνκλιν και Τζόαν Χόι, αναδεικνύοντας την έμπνευση που προσφέρουν μέσω του αθλητισμού στις νεότερες γενιές.

Οι τρεις Ολυμπιονίκες αποκάλυψαν τις προκλήσεις και τις στιγμές που τους οδήγησαν στην επιτυχία, μοιράζοντας τις προσωπικές τους ιστορίες και τα ερεθίσματα που τους ενέπνευσαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ο Πετρούνιας αναφέρθηκε στον Δημοσθένη Ταμπάκο, ενώ η Στεφανίδη τόνισε τη σημασία του να μεγαλώνει κανείς δίπλα σε πρότυπα.

Ο Καραλής, από την πλευρά του, επισήμανε την αξία του αθλητισμού για τα παιδιά, λέγοντας ότι είναι το πιο αγνό πράγμα που μπορείς να δώσεις σε ένα παιδί. Αναφέρθηκε επίσης στην έμπνευση που αντλεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους αθλητές που τον ενέπνευσαν.

Στη συνέχεια, ο Πετρούνιας μίλησε για την πίεση που βιώνουν οι αθλητές και τη σημασία της ψυχολογικής διαχείρισης, ενώ η Στεφανίδη υπογράμμισε την ανάγκη για ισχυρές κοινότητες που θα στηρίζουν τους αθλητές στην πορεία τους προς την επιτυχία.

Loading

Play