Συμφιλίωση στη Ρεάλ Μαδρίτης: Βαλβέρδε και Τσουαμενί έλυσαν τις διαφορές τους

Συμφιλίωση στη Ρεάλ Μαδρίτης: Βαλβέρδε και Τσουαμενί έλυσαν τις διαφορές τους

Η Ρεάλ Μαδρίτης βάζει τέλος σε ένα από τα εσωτερικά ζητήματα που απασχόλησαν την περασμένη σεζόν, καθώς ο Φεντερίκο Βαλβέρδε και ο Ορελιέν Τσουαμενί φαίνεται πως άφησαν πίσω τους τον καβγά που είχε γίνει πρωτοσέλιδο στον ισπανικό Τύπο. Η υπόθεση είχε προκαλέσει ανησυχία για την ένταση που θα μπορούσε να μεταφερθεί και στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει το Cadena SER, οι δύο ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να «θάψουν το τσεκούρι» και έχουν ήδη συμφιλιωθεί μετά το ατυχές επεισόδιο. Πηγές κοντά στους Μαδριλένους τούς περιγράφουν και τους δύο ως άψογους επαγγελματίες, με το ραδιοφωνικό σταθμό να επισημαίνει ότι δεν αναμένεται να δημιουργήσουν εσωτερικά προβλήματα.

Ο καβγάς των δύο παικτών είχε συζητηθεί έντονα στα ισπανικά ΜΜΕ, με αρκετούς να εκφράζουν φόβους πως θα επηρέαζε το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας. Η εικόνα που μεταφέρεται πλέον είναι διαφορετική, με Βαλβέρδε και Τσουαμενί να έχουν αποκαταστήσει τη σχέση τους.

Loading

Play