Συναρπαστική ανατροπή για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παρέμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους τελικούς της A1 χάντμπολ ανδρών. Η ομάδα του Μπάμπη Ανανιάδη νίκησε την ΑΕΚ με 33-30 στο κλειστό της Μίκρας, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1. Το τρίτο και καθοριστικό ματς της σειράς θα διεξαχθεί την Δευτέρα (27/4, 16:30) στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ, όπου θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Handball Premier.
Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ κατά τη διάρκεια του α΄ μέρους. Η ΑΕΚ κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα 3 τερμάτων στα μισά του ημιχρόνου, αλλά στο β΄ μέρος οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοσή τους και προηγήθηκαν με 26-21 στο 46΄. Οι «ασπρόμαυροι» διατήρησαν το προβάδισμά τους, αποτρέποντας την Ένωση από το να πλησιάσει, και τελικά πήραν τη νίκη και την ισοφάριση στη σειρά.
Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή, κάτοχος του τίτλου, έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση του στους τελικούς, νικώντας τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας με 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο νταμπλ, ενώ η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν, συμμετέχοντας στα πλέι οφ και φτάνοντας στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου, εξασφαλίζοντας παράλληλα την έξοδό της στην Ευρώπη μετά από 21 χρόνια.
![]()

