Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Μάλκομ Γκρίφιν
Το απροσδιόριστο της επιστροφής του Αμερικανού γκαρντ σε δράση, λόγω του προ διμήνου τραυματισμού του στο δεξί πόδι, οδήγησε σήμερα στη λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου του με την ομάδα.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το γεγονός αναφέροντας σε ανακοίνωσή του:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Μάλκομ Γκρίφιν.
Ο Μάλκομ Γκρίφιν αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας του ΠΑΟΚ mateco και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Δυστυχώς, ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, δεν επιτρέπει την επιστροφή του σε σύντομο χρονικό διάστημα και για τον λόγο αυτό, οδηγηθήκαμε σε μία δύσκολη απόφαση για την λύση της συνεργασίας μας. Η απόφαση αυτή θα δώσει στον Μάλκομ τον απαραίτητο χρόνο για την καλύτερη δυνατή αποθεραπεία του και στην ομάδα μας τη δυνατότητα να καλύψει το πολύ σημαντικό κενό που δημιουργεί η απουσία του.
Κρατάμε όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί με τον Μάλκομ!
Χαρήκαμε μαζί του για το γεγονός ότι στη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την γέννηση του γιου του στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε στο Μάλκομ και στην οικογένειά του, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια».
Δείτε επίσης: ΑΕΚ: Χωρίς προπόνηση για τρεις ημέρες πριν τον Ολυμπιακό
- Εκπτώσεις στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, αλλά όχι στην ασφάλεια σύμφωνα με τον Β. Κικίλια
- Άνοδος βάσεων στο 62% των σχολών: οι κορυφαίες και οι χαμηλότερες φετινές επιδόσεις
- Πανελλαδικές 2026: Άνοδος στις βάσεις για 6 στις 10 σχολές και 9.739 κενές θέσεις
- ΚΚΕ: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι για την τραγωδία στα Τέμπη
- Ανησυχία για 8.650 υπόχρεους που δεν δήλωσαν πόθεν έσχες το 2026
![]()
