Θλίψη στην Ιταλία: Πέθανε ο Ιγκόρ Πρότι σε ηλικία 58 ετών

Θλίψη στην Ιταλία: Πέθανε ο Ιγκόρ Πρότι σε ηλικία 58 ετών

Ο Ιγκόρ Πρότι, ένας από τους πιο εμβληματικούς στράικερ του ιταλικού ποδοσφαίρου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη την Ιταλία, καθώς ο Πρότι υπήρξε μία εμβληματική μορφή του αθλήματος τη δεκαετία του ’90 και του 2000.

Η οικογένεια του Πρότι ανακοίνωσε μέσω του δημόσιου προφίλ του: «Με απέραντη θλίψη, σας ενημερώνουμε ότι ο Ιγκόρ μας άφησε απόψε. Ήθελε να σας αποχαιρετήσει με αυτά τα λόγια:

Η καριέρα του Ιγκόρ Πρότι περιλάμβανε σημαντικές στιγμές και επιτυχίες, καθώς αγωνίστηκε σε κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας. Η συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο αναγνωρίστηκε ευρέως, και η κληρονομιά του θα παραμείνει ζωντανή στις μνήμες των φιλάθλων.

Πολλοί φίλοι και πρώην συμπαίκτες του έχουν εκφράσει τη θλίψη τους και έχουν μοιραστεί αναμνήσεις από τις στιγμές που πέρασαν μαζί του. Ο Ιγκόρ Πρότι θα θυμάται πάντα ως ένας σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στο ποδόσφαιρο.

Loading

Play