Η κυβέρνηση της Πόλης του Μεξικού προχωρά σε τηλεργασία για τους δημόσιους υπαλλήλους και αναστέλλει τα μαθήματα κατά τη διάρκεια σημαντικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτά τα μέτρα αφορούν και την Γκουαδαλαχάρα, με στόχο τη βελτίωση της αστικής κινητικότητας και της οδικής ασφάλειας.
Σήμερα, 17 Ιουνίου, λόγω του αγώνα Ουζμπεκιστάν-Κολομβία, τα μαθήματα θα σταματήσουν το απόγευμα και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μπορούν να εργαστούν μέσω τηλεργασίας από τις 15:00 τοπική ώρα. Παράλληλα, η κυβέρνηση ενθαρρύνει και τον ιδιωτικό τομέα να εφαρμόσει αντίστοιχες ρυθμίσεις.
Ανάλογα μέτρα θα ισχύσουν και στην Γκουαδαλαχάρα στις 18 Ιουνίου, λόγω του αγώνα Μεξικό-Νότια Κορέα. Επιπλέον, τηλεργασία θα εφαρμοστεί και στην Πόλη του Μεξικού στις 24 Ιουνίου, για την αναμέτρηση Τσεχία-Μεξικό.
![]()

