Ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα πέτυχε η Σάκκαρη η οποία νίκησε την Σαμπαλένκα και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά των WTA Finals.
Η Μαρία Σάκκαρη έχει καταφέρει ένα μεγάλο κατόρθωμα καθώς με την χθεσινή της νίκη έχει σερί 7 αγώνων στο Top 5 παικτών.
Τα ξημερώματα (03:30) θα αγωνιστεί απέναντι στην Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ, νο 8 στον κόσμο, για μία θέση στον τελικό του κορυφαίου τουρνουά.
«Της είπα στη Μόσχα ότι θα τη δω εδώ», είπε η Σάκκαρη. «Χαίρομαι πολύ που είναι εδώ γιατί είναι πολύ καλός άνθρωπος και το αξίζει. Όμως όλα εξαρτώνται από το ποιος θα παίξει καλύτερο αγώνα. Θα παλέψω γι’ αυτό, θα κάνω ό,τι μπορώ για να προκριθώ στον τελικό. Θέλω πραγματικά να απολαύσω τον αγώνα γιατί η ατμόσφαιρα εδώ είναι απλά εξωπραγματική», τόνισε η Μαρία Σάκκαρη.
«Δεν έχω τόσο πολύ χρόνο για να ξεκουραστώ. Το επίπεδο της φυσικής μου κατάστασης είναι, πιστεύω, ένα από τα καλύτερα σε περιοδεία, χωρίς να είμαι αλαζονική, αλλά πιστεύω ότι η φυσική κατάσταση είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία».
Δείτε επίσης: Κατάρ: Αρνείται έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας για εκμετάλλευση μεταναστών εργατών
- Νέα άφιξη μεταναστών στη Γαύδο: Σκάφος με 30 άτομα έλαβε βοήθεια από τη Frontex
- Δίκη Σήφη Βαλυράκη: Ξεκίνησε η διαδικασία, αθώοι δηλώνουν οι δύο κατηγορούμενοι
- Νέοι περιορισμοί του Πενταγώνου σε δημοσιογραφική κάλυψη προκαλούν σφοδρές αντιδράσεις
- Εντυπωσιακή συμμετοχή της INTRACOM DEFENSE στη διεθνή έκθεση DSEI 2025
- Βοιωτία: Ανοίγουν οι έρευνες για εγκληματική ενέργεια στη σοβαρή υπόθεση με την ηλικιωμένη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr