Ο Τζένσον Μπρούκσμπι έκανε το… λάθος να πάρει το πρώτο σετ και μάλιστα με 6-1 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στον αγώνα για τους «16» του US Open, που διεξάγεται στην Νέα Υόρκη.
H απώλεια αυτού του σετ με αυτήν την ντροπιαστική διαφορά στα γκέιμ για τον «Nόλε», «ξύπνησαν» τον Σέρβο No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αμερικανό αντίπαλό του από το 2ο σετ και επικράτησε με 1-6, 6-3, 6-2, 6-2.
Έτσι, ο Τζόκοβιτς προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να καταφέρει το ασσύληπτο, να κατακτήσει το US OPEN και να γίνει ο τενίστας με τους περισσότερους grand slam τίτλους όλων των εποχών (21 αν τα καταφέρει, Φέντερερ και Ναδάλ έχουν ο καθένας από 20).
Στα προημιτελικά βρίσκεται πλέον και ο Γερμανός, Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά την άνετη νίκη επί του Ιταλού, Γιανίκ Σινέρ με 6-4, 6-4, 7-6 (7), όπως επίσης ο Ιταλός, Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος επικράτησε 6-4, 3-6, 6-3, 6-2 του Γερμανού, Οσκαρ Οτε και ο Νοτιαφρικανός, Λόϊντ Χάρις, μετά την επικράτηση του με 6-7 (8), 6-4, 6-1, 6-3 επί του Αμερικανού, Ράϊλι Οπέλκα.
- Σοκαριστική καταγγελία από Αγίους Αναργύρους: Ενδοοικογενειακή βία και αδιαφορία από τις Αρχές
- Αναταραχή στον Κόλπο: Το Ιράν πλήττει Κουβέιτ και Μπαχρέιν μετά από αμερικανικές επιθέσεις
- Σοκ στη Liga ACB: Η Τενερίφη απέκλεισε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη
- Δυναμική στήριξη από την Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλέξη Τσίπρα
- Νέες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Ο Μάτος αναλαμβάνει κλειδί στην ομάδα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

