Σοβαρά επεισόδια προκάλεσαν τον τραυματισμό 30 φιλάθλων σε αγώνα για την Δ’ κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.
O αγώνας έγινε στο Μίνστερ, μεταξύ της ομώνυμης τοπικής ομάδας και τη Ροτ Βάις Εσεν. Το ματς στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, τα οποία έληξαν με την παρέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.
Δύο άτομα μάλιστα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδες εντατικής θεραπείας, άλλοι τέσσερις νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι 24, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψαν στα σπίτια τους.
«Μετά το σφύριγμα της λήξης οι οπαδοί της Εσεν επιτέθηκαν στους φιλάθλους της τοπικής ομάδας», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις.
Δείτε βίντεο από τα επεισόδια που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα:
Οι οπαδοί της Έσεν κατά τη διάρκεια του αγώνα:
- Σοκ στη βιομηχανία χρυσού: Έρευνα δείχνει πώς παιδική εργασία και παράνομη εξόρυξη πέρασαν στην αγορά
- Σοκ στη Φλόριντα: πυροβολισμοί κοντά σε γήπεδο πανεπιστημίου, σίγουρα υπάρχουν θύματα
- Πετρέλαιο: Το κρυφό κόστος των 40 δολαρίων το βαρέλι και οι ναύλοι που εκτοξεύτηκαν
- Στροφή πλούσιων Κινέζων: μεταφέρουν κεφάλαια στις ΗΠΑ μετά τα νέα φορολογικά μέτρα στο Πεκίνο
- Σοκ στη βορειοανατολική Νιγηρία: ένοπλοι ληστές σκοτώνουν τουλάχιστον 40 άτομα στο χωριό Μπιννάρι
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
