Με σκοπό να τροποποιηθούν οι όροι λειτουργίας που της επιβλήθηκαν, μετά τις κυρώσεις κατά του ιδιοκτήτη της, Ρόμαν Αμπράμοβιτς
Την πρόθεσή της να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη βρετανική κυβέρνηση γνωστοποίησε η Τσέλσι, ώστε να τροποποιηθούν οι όροι λειτουργίας που της επιβλήθηκαν, μετά τις κυρώσεις κατά του ιδιοκτήτη της, Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Λονδίνου, επισημαίνει ότι στο πλαίσιο των συζητήσεων αυτών, θα ζητήσει να του επιτραπεί η κατά το δυνατόν ομαλότερη λειτουργία του, ενώ διαβεβαιώνει ότι οι προσεχείς αγώνες των ομάδων ανδρών και γυναικών θα διεξαχθούν κανονικά.
Νωρίτερα σήμερα, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε τη δήμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων του Αμπράμοβιτς, «μπλοκάροντας» έτσι την πρόθεση του Ρώσου μεγιστάνα να παραχωρήσει τις μετοχές της Τσέλσι. Με βάση τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πωλούν εισιτήρια και εμπορικά προϊόντα και δεν θα έχουν δικαίωμα να αγοράζουν ή να πωλούν ποδοσφαιριστές, ούτε να ανανεώνουν συμβόλαια.
- Γουατεμάλα: Καταδίκη έξι πρώην αξιωματούχων για τον θάνατο 41 κοριτσιών σε πυρκαγιά
- Ρωσία και Βόρεια Κορέα: Ο Πούτιν ενημέρωσε τον Κιμ για τη σύνοδο κορυφής με τον Τραμπ στην Αλάσκα
- Ισραήλ: Ο Νετανιάχου χαρακτηρίζει τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων της Γάζας ως μετανάστευση
- Γονικές παροχές: Έντονη αύξηση στις μεταβιβάσεις και κληρονομιές
- Πυρκαγιές: Η δράση των υγειονομικών μονάδων του ΕΚΑΒ στο πεδίο