Την τρίτη ήττα τους σε τέσσερις φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, υπέστησαν οι Μπακς, που έχασαν στην Γιούτα από τους Τζαζ με 124-120.
Παρά την ήττα των Μπακς, το αστέρι του Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έδειξε πως είναι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική φόρμα πετυχαίνοντας 21 σε 21 λεπτά συμμετοχής!
Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» σημείωσε 21 πόντους (7/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 1/1 βολή), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ήταν ο Κρις Μίντλετον με 25 πόντους.
Σε ότι αφορά στον Θανάση Αντετοκούνμπο, έμεινε άποντος (0/1 δίποντο) ενώ είχε 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 μπλοκ σε 10 λεπτά συμμετοχής.
Ο νεαρός Γιώργος Καλαϊτζάκης αγωνίστηκε για 5 λεπτά και είχε ένα άστοχο δίποντο και ένα λάθος.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζόρνταν Κλάρκσον με 18 πόντους, με τον Τζάρεντ Μπάτλερ να προσθέτει 16 πόντους και τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς 14 πόντους.
Το τελευταίο φιλικό για τους Μπακς είναι κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 03:00.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγώνες σπριντ 2026: Νέες πίστες και κανονισμοί στην Φόρμουλα Ένα
- Έκθεση Ντράγκι: Αδράνεια και εφησυχασμός ένα χρόνο μετά
- Δοκιμή του MG3 Hybrid+ με 195 ίππους: Ένας υβριδικός πρωταγωνιστής στην κατηγορία των hatchback
- Ο Νετανιάχου προσπαθεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών στην αμυντική βιομηχανία
- Βουλγαρικό Πολεμικό Ναυτικό: Επιτυχής καταστροφή μη επανδρωμένου σκάφους στη Μαύρη Θάλασσα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr