Μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο σημείωσε ο Ανδρέας Βαζαίος, κατά τη 2η ημέρα του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης της Στοκχόλμης
Ο πρωταθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου εκμεταλλεύθηκε τον πολύ δυνατό συναγωνισμό στην κούρσα και, παρότι τερμάτισε τέταρτος, πέτυχε χρόνο 1:46.94, βελτιώνοντας το 1:47.48 που είχε ο ίδιος από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, στις 28 Ιουλίου 2017. Με την επίδοση αυτή, ο αθλητής του ΟΦ Νέας Ιωνίας έπιασε και σε αυτό το αγώνισμα (μετά τα 200μ. μικτή ατομική) τα όρια πρόκρισης, τόσο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούνιο στη Βουδαπέστη, όσο και για το Ευρωπαϊκό της Ρώμης τον Αύγουστο.
Νικητής στον τελικό αναδείχθηκε ο Γερμανός Λούκας Μέρτενς με 1:45.44, με 2ο τον Αυστριακό Φέλιξ Αουμπεκ (1:46.14) και 3ο τον Λιθουανό Ντάνας Ράπσις (1:46.43).
Δείτε επίσης: Βαζαίος: 2ο μετάλλιο στο Καζάν
- Έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τη Sinokor Maritime από Ga-Hyun Chung και MSC
- Απόφαση του Αρείου Πάγου: Κάλεσμα για άμεση εφαρμογή και προστασία δανειοληπτών
- Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει το Υπουργείο Υγείας: Από την ασθένεια στην πρόληψη
- Διορισμός Μπλανς: Ο Τραμπ προχωρά στην τοποθέτηση του προσωπικού του δικηγόρου ως υπουργού Δικαιοσύνης
- Σοκ για τη Φενέρμπαχτσε: Καταδίκη του προεδρου για παράνομο στοιχηματισμό
![]()

