Τον Φλόριαν Κόχφελντ διάλεξε η Βόλφσμπουργκ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.
Ο 39χρονος Κόχφελντ που είχε στα χέρια του της τύχες της Βέρντερ Βρέμης από το 2017 μέχρι πέρυσι, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023.
«Είχαμε πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ώρες και καταλήξαμε σε μία μικρή λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που φτάσαμε σε συμφωνία με τον Φλόριαν Κόχφελντ και είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό την καθοδήγησή του θα επιστρέψουμε στις νίκες» τόνισε μετά το deal ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Μαρσέλ Σάφερ.
«Δεν το σκέφτηκα… δεύτερη φορά για να αποδεχτώ τη συγκεκριμένη πρόκληση. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Υπάρχει πολύ ποιότητα και δυναμισμός στην ομάδα και θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επαναφέρουμε αυτά τα στοιχεία στο γήπεδο…».
Δείτε επίσης: Γεμάτη αγκάθια η ευρωπαϊκή πορεία του Προμηθέα – Δεύτερη ήττα σε δύο αγώνες στο Eurocup
- Φυλακιστέοι δύο κληρικοί και συνεργοί τους για διακίνηση ναρκωτικών και μεταναστών
- Απόλυση του Νίκο Χάρισον από τους Ντάλας Μάβερικς: Μια νέα εποχή για την ομάδα
- Στοχεύουμε σε συμφωνία με την Ινδία για τους δασμούς, δηλώνει ο Τραμπ
- Η Τότεναμ γλιτώνει την επέμβαση με τον Κολό Μουανί
- Θλίψη στο Χόλιγουντ: Απεβίωσε η ηθοποιός Σάλι Κέρκλαντ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
