Τον Φλόριαν Κόχφελντ διάλεξε η Βόλφσμπουργκ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.
Ο 39χρονος Κόχφελντ που είχε στα χέρια του της τύχες της Βέρντερ Βρέμης από το 2017 μέχρι πέρυσι, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023.
«Είχαμε πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ώρες και καταλήξαμε σε μία μικρή λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που φτάσαμε σε συμφωνία με τον Φλόριαν Κόχφελντ και είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό την καθοδήγησή του θα επιστρέψουμε στις νίκες» τόνισε μετά το deal ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Μαρσέλ Σάφερ.
«Δεν το σκέφτηκα… δεύτερη φορά για να αποδεχτώ τη συγκεκριμένη πρόκληση. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Υπάρχει πολύ ποιότητα και δυναμισμός στην ομάδα και θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επαναφέρουμε αυτά τα στοιχεία στο γήπεδο…».
Δείτε επίσης: Γεμάτη αγκάθια η ευρωπαϊκή πορεία του Προμηθέα – Δεύτερη ήττα σε δύο αγώνες στο Eurocup
- Στρατιωτικοί ηγέτες του ΝΑΤΟ συναντώνται στη Λετονία για τις ρωσικές παραβιάσεις
- Times of Israel: Το αμερικανικό σχέδιο των 21 σημείων για την επίλυση του πολέμου στη Γάζα
- Κακοκαιρία: Σε κατάσταση ετοιμότητας 10 περιοχές – Συστάσεις από την Πολιτική Προστασία
- Ιός Δυτικού Νείλου: Καταγραφή του πρώτου κρούσματος στην Κρήτη σε 60χρονο νοσηλευόμενο στο ΠΑΓΝΗ
- Επίδραση των υποκατάστατων ζάχαρης στη γνωστική λειτουργία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr