Βόλος – Ατρόμητος: Κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση για τα πλέι άουτ της Super League μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ

Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας Βόλος – Ατρόμητος για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κάμερες εποπτείας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν λειτουργούσαν, σύμφωνα με έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο.

propoli

Αυτή η κατάσταση οδήγησε στην επιβολή προστίμου στην ομάδα του Βόλου. Ως αποτέλεσμα, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με την υπ’ αριθ. 12/10-04-2024 απόφασή της επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΣΠ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 13/04/2024, για το πρωτάθλημα της 4ης αγωνιστικής των Playouts της Super League 2023/2024.

Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.

Loading