Η Τσέχα, Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη) και η Εσθονή, Ανέτ Κονταβέϊτ (Νο 8), άριχαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους, στους WTA Finals, που φιλοξενούνται στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, με την συμμετοχή των οκτώ κορυφαίων τενιστριών του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της Μαρίας Σάκκαρη.
Η Πλίσκοβα επικράτησε στην πρεμιέρα της Ισπανίδας, Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (Νο 5) με 4-6, 6-2, 7-6(6) μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση που είχε διάρκεια δύο ώρες και 26 λεπτά, ενώ η Κονταβέϊτ, νίκησε πιο εύκολα την Τσέχα, Μπάρμπορα Κρεϊκτσίκοβα (Νο 3) με 6-3, 6-4.
Η βαθμολογία, στον όμιλο «Τεοτιχουακάν», διαμορφώθηκε ως εξής:
Ανέτ Κονταβέϊτ 1-0 +2 +5
Καρολίνα Πλίσκοβα 1-0 +1 +3
Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα 0-1 -1 -3
Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα 0-1 -2 -5
Στους ημιτελικούς θα προκριθούν, οι τενίστριες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.
Απόψε (22:00) για τον όμιλο «Τσιτσέν Ιτζά», η Μαρία Σάκκαρη (Νο 6) θ΄ αντιμετωπίσει την Πολωνή, Ιγκα Σβιάτεκ (Νο 9) και η Ισπανίδα, Πάουλα Μπαντόσα (Νο 10) την Λευκορωσίδα, Ιρίνα Σαμπαλένκα (Νο 2).
- Τραμπ: Σύντομα συνάντηση με τον Πούτιν, παραχωρήσεις από την Ουκρανία [βίντεο]
- Τέλος της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Γιούρι Λοντίγκιν
- Ουκρανία: Επείγουσα απομάκρυνση πολιτών από το ανατολικό μέτωπο λόγω ρωσικής προέλασης
- Ο διευθυντής της Βασιλικής Όπερας σχολιάζει την αντίδραση χορευτή με παλαιστινιακή σημαία
- Λετονία – Ελλάδα 74-68: Αποτυχία στην πρεμιέρα για την Εθνική Παίδων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr