Στον τελικό του 2ου Super Cup ο Προμηθέας Πατρών θα έχει σήμερα (26/9, 21:00) την ευκαιρία να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο.
Οι κάτοχοι του τίτλου επικράτησαν άνετα στο «Δ. Τόφαλος» με 88-71 της ΑΕΚ, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, και πήραν το εισιτήριο για καταληκτική αναμέτρηση, όπου ενώπιον του κοινού τους θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.
Στον αντίποδα, η Ένωση θα αναμετρηθεί με το Λαύριο στον «μικρό τελικό» (26/9, 16:30).
Μετά το ντέρμπι του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Λουίς Κασιμίρο εξαργύρωσε την απόλυτη κυριαρχία της στα ριμπάουντ στην τρίτη περίοδο και με διάρκεια σε άμυνα και επίθεση έτρεξε το εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 26-9, ξεφεύγοντας στο 27΄ με +20 (68-48).
Με την ΑΕΚ να έχει ξεμείνει από ενέργεια, ο Προμηθέας δεν… αγχώθηκε στην τέταρτη περίοδο και διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας έφτασε άνετα στο τελικό 88-71.
Ρέι (19π.), Ρογκαβόπουλος (16π.), Χαντ (15π.) και Μάιλς (12π.) οδήγησαν την επίθεση των Αχαιών, ενώ από την ΑΕΚ ξεχώρισε ο Χάρις με 16 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 20-17, 42-39, 73-57, 88-71
- Στα νέα της Τετάρτης: Ανεπαρκείς αξονικές εξετάσεις πλήττουν την υγεία μας
- Σημαντικές ενδείξεις από τον Πάουελ για ενδεχόμενη μείωση επιτοκίων από τη Fed
- Άκρως Ζωδιακό: Οι σημερινές οδηγίες και απαγορεύσεις για τα ζώδια [Τετάρτη 15.10.2025]
- Έκλεισε «εισιτήριο» για τις ΗΠΑ η Αγγλία – Τρομερό ρεκόρ ο Ρονάλντο
- Ηνωμένο Βασίλειο: Η ανάγκη για στυλό και χαρτί στις κυβερνοεπιθέσεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr