Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες κατά τόπους στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς, στα νησιά τους 30 με 32 βαθμούς και κατά τόπους στα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων και τη νότια Κρήτη τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν κατά τόπους πρόσκαιρες νεφώσεις και στη δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ