Απ.Τζιτζικώστας: Εμείς οι Μακεδόνες ξέρουμε να διακρίνουμε τον γνήσιο πατριωτισμό των έργων από τον δήθεν πατριωτισμό των λόγων

Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι «πολύ κρίσιμες για τη χώρα», ώστε «να παραμείνουμε στον σταθερό δρόμο που έχει χαράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», δήλωσε απόψε στην Κατερίνη ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο συνάντησης με πολίτες που είχε ο πρωθυπουργός κατά τη διήμερη περιοδεία του στη βόρεια Ελλάδα.

propoli

Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε την καλή και παραγωγική συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην κεντρική κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση, τονίζοντας πως έχει απτά αποτελέσματα στην καθημερινότητα των πολιτών. «Καταφέραμε στα χρόνια της δικής σας πρωθυπουργίας να αναβαθμίσουμε την Κεντρική Μακεδονία, να αναβαθμίσουμε την Πιερία», σημείωσε χαρακτηριστικά, και ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την «εξαιρετική συνεργασία» που έχουν επί χρόνια. Ο Απ. Τζιτζικώστας απήχησε επίσης το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην Κατερίνη ότι η Νέα Δημοκρατία, σε αντίθεση με κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της, είναι η μοναδική παράταξη του πραγματικού, έμπρακτου πατριωτισμού. «Εμείς οι Μακεδόνες ξέρουμε να διακρίνουμε τον γνήσιο πατριωτισμό των έργων από τον δήθεν πατριωτισμό των λόγων», ανέφερε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι «μία γνήσια πατριωτική κυβέρνηση», κάτι που -όπως είπε- αποτυπώνεται τόσο στις πολιτικές για τη μετανάστευση και την φύλαξη των συνόρων όσο και στη μέριμνα για το εισόδημα των αγροτών και την κοινωνία. Ο κ. Τζιτζικώστας κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δηλώνοντας πως οι εκλογές έχουν ιδιαίτερη σημασία τόσο για τη χώρα μας όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπενθυμίζοντας ότι το θετικό αποτύπωμα της ΕΕ είναι ορατό σε πολλά έργα και ζητήματα.
 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading