Στις 1 Μαΐου, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχουν προκηρυχθεί από τη ΓΣΕΕ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων του οργανισμού, κατά την ημέρα της απεργίας, ο ΟΑΣΘ θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, ενώ θα κυκλοφορούν 50 λεωφορεία για την κάλυψη των βασικών αναγκών μετακίνησης.
Η υπηρεσία μεταφοράς ΑμεΑ θα εξυπηρετεί κανονικά το επιβατικό κοινό, ενώ τα δρομολόγια της νυχτερινής γραμμής του αεροδρομίου (Ν1) θα πραγματοποιούνται χωρίς αλλαγές.
Οι εργαζόμενοι του οργανισμού θα συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 1η Μαΐου, στις 10:30 το πρωί, μπροστά στο ΕΚΘ.
![]()

