Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στο πλαίσιο εργασιών κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.
Οι διακοπές θα επηρεάσουν περιοχές των δήμων Θέρμης, Δέλτα, Πυλαίας – Χορτιάτη και Παύλου Μελά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Πέμπτη 6 Αυγούστου
Στον δήμο Θέρμης και συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Βασιλικών, από τις 08:00 έως τις 11:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος στους καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Λιβαδίου – Βασιλικών, καθώς και στα Τοπικά Διαμερίσματα Περιστεράς και Λιβαδίου. Η διακοπή αφορά επίσης τις αρδευτικές εγκαταστάσεις, τα αντλιοστάσια και τους σταθμούς Βασιλικών, Περιστεράς και Λιβαδίου. Ενδεικτικά, θα επηρεαστούν οι εγκαταστάσεις Μαριβίδο, Φρεσκότ, η Φάρμα Βιομιτζή, οι Ζωοτροφές Γραμμένα, η Μονή Παντάνασσας, το εστιατόριο Μετόχι, το Προσκοπικό Κέντρο Λιβαδίου, καθώς και οι γύρω καταναλωτές.
Παρασκευή 7 Αυγούστου
Στη Δημοτική Ενότητα Πανοράματος του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, από τις 08:00 έως τις 11:00, η διακοπή ηλεκτροδότησης αφορά τους καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ των οδών Δημοκρατίας, Πλάτωνος, Λ. Καραγιάννη, Αισχύλου, Ομήρου, Κασσάνδρου και Α. Κοραή.
Στον δήμο Δέλτα, από τις 08:00 έως τις 14:30, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε τμήμα της οδού Μακεδονομάχων από το ύψος της 28ης Οκτωβρίου, σε τμήμα της οδού Παύλου Μελά έως τη συμβολή της με τη Μακεδονομάχων, καθώς και στις παρακείμενες και κάθετες οδούς.
Επίσης, στη Δημοτική Ενότητα Πανοράματος του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, από τις 08:00 έως τις 15:00, η διακοπή αφορά την περιοχή μεταξύ των οδών Δημοκρατίας, Πλάτωνος, Λ. Καραγιάννη και Αισχύλου, καθώς και τις οδούς Σταδίου και Νίκης.
Τέλος, στον δήμο Παύλου Μελά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ευκαρπίας, από τις 10:00 έως τις 11:00, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στο τμήμα της οδού Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη μεταξύ των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ποσειδώνος, καθώς και σε τμήματα των καθέτων οδών Σοφοκλή, Δασκάλας Αθηνάς Τσακίρη, Ομήρου, Δελφών, Ανθέων και 28ης Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, οι περισσότερες από τις προγραμματισμένες διακοπές πραγματοποιούνται λόγω εργασιών κατασκευής του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ στην περιοχή της Ευκαρπίας η διακοπή έχει προγραμματιστεί για εργασίες συντήρησης του δικτύου.
![]()
