ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)

Δίκη Άλκη: Ένταση στο Δικαστήριο με τους γονείς των 12 – «Δολοφόνοι» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι

Ένταση σημειώθηκε στην αίθουσα όπου διεξάγεται η δική για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, μόλις η έδρα ανέφερε ότι θα διακόψει για 10 λεπτά.

Όταν οι κατηγορούμενοι σηκώθηκαν για να αποχωρήσουν από την αίθουσα και διάφοροι άνθρωποι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των δολοφόνων του Άλκη.

propoli

Συγκεκριμένα και όταν η έδρα διέκοψε για 10 λεπτά και οι αρχές μετέφεραν τους κατηγορούμενους εκτός αίθουσας.

Τότε άρχισαν να φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι “δολοφόνοι”, ενώ κινήθηκαν απειλητικά προς τους συγγενείς των κατηγορουμένων. “Δολοφόνοι θέλετε και ελαφρυντικά” φώναζε ο κόσμος με τις αρχές να προσπαθούν να ηρεμήσουν το πλήθος.

Από τη στιγμή που αυτό δεν κατέστη δυνατό, οι αστυνομικοί ζήτησαν από πολύ κόσμο να αποχωρήσει από την αίθουσα για να μην υπάρξει τίποτα χειρότερο. Αυτήν την ώρα αναμένουμε να ηρεμήσει η κατάσταση για να μιλήσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης, επιχειρώντας να δώσουν ελαφρυντικά στους κατηγορούμενους.

Οι οπαδοί του Άρη φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά των 12 δολοφόνων του Άλκη αλλά και της ομάδας όπου ανήκουν ενώ είναι συγκεντρωμένοι έξω από την αίθουσα με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σχηματίσει κλοιό έξω από την πόρτα.

Δείτε επίσης: Δίκη Άλκη: Συνέχεια με τους συνηγόρους υπεράσπισης

Loading