Προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων λόγω της νυχτερινής χιονόπτωσης
Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται εδώ και 24 ώρες στη Δυτική Μακεδονία επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Έτσι με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, την Τετάρτη 2 Μαρτίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί.
Επίσης, στην ΠΕ Καστοριάς και στους δήμους, Καστοριάς, ‘Αργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του Δήμου Αργους Ορεστικού Καστοριάς.
Στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στην ΠΕ Κοζάνης και στους δήμους, Εορδαίας και Σερβίων τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, στο δήμο Κοζάνης και στο δήμο Βοίου θα λειτουργήσουν στις 10.00 πμ ενώ στο δήμο Βελβεντού η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9.15πμ.
Δείτε επίσης: Καιρός – Νέα επιδείνωση από σήμερα: Ισχυρές βροχές στα πεδινά, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά
- Η Πολωνία συνεχίζει την επιχείρηση κατά των drones που παραβίασαν τον εναέριο χώρο της
- Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα εξετάσει τη νομιμότητα των τελωνειακών δασμών του Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο
- Η Πολωνία καταγγέλλει ρωσική επίθεση μέσω παραβίασης του εναέριου χώρου
- Μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σήμερα με παροδικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones μετά από επανειλημμένες παραβιάσεις του εναέριου χώρου