Αναβλήθηκε για τις 19 Οκτωβρίου η δίκη του 30χρονου που συνελήφθη κατηγορούμενος για την επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, την Κυριακή το απόγευμα.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω απουσίας μαρτύρων, και ήρε την κράτησή του.

Προηγουμένως, η εισαγγελέας τού απήγγειλε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή.
Για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ακόμη ατόμων (20, 26 και 29 ετών) και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέες δράσεις ενίσχυσης επιχειρηματικότητας από την Αθηνά Αηδονά: Στήριξη μέσω ΕΣΠΑ στην Κεντρική Μακεδονία
- Alibaba: Ακύρωση αδειών και εργασία 24/7 στο γραφείο
- Τουρκία: Αύξηση 15% στα τέλη διέλευσης στα Στενά του Βοσπόρου
- Δημοσκόπηση: Η ακρίβεια περιορίζει τις καλοκαιρινές διακοπές – Υψηλό το κόστος διαμονής
- Τσέλσι – Λος Άντζελες Γκάλαξι 2-0: Ιδανικό ξεκίνημα για τους Λονδρέζους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr