Κεντρική Μακεδονία: Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα- Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Περιορισμένα προβλήματα κυρίως εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού

Περιορισμένα προβλήματα έφερε η κακοκαιρία «Μπιάνκα» σε δυτική και κεντρική Μακεδονία, εξαιτίας των χιονοπτώσεων και του παγετού.

propoli

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα ορισμένες σχολικές μονάδες του δήμου Βέροιας λόγω της κακοκαιρίας. Πρόκειται για τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις τοπικές κοινότητες Ριζωμάτων, Ράχης και Τριποτάμου. Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του δήμου Βέροιας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού δε θα λειτουργήσουν σήμερα, επίσης, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Νάουσας και τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ και τα ΚΔΑΠ.

Σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων μόνο σε κάποια τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες. Στο νομό Ημαθίας αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από το 76ο έως το 97ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στις επαρχιακές οδούς Βέροιας με Ξηρολίβαδο, Δάσκιο και Φυτειά, στο οδικό δίκτυο προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3/5 Πηγαδιών, στη δημοτική οδό Νάουσας – Ροδοχωρίου. Στην Πέλλα, από το 20o χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας – χιονοδρομικού κέντρου Βόρα, στο Κιλκίς, από το 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γρίβας- Λιβαδίων και στην Πιερία από το 32ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης προς το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στα λευκά «ντύθηκε» ο Χορτιάτης (pics & vid)

 

Loading