Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης μεμονωμένες καταιγίδες. Από τις βραδινές ώρες στα δυτικά αραιές νεφώσεις.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στην περιοχή των Δωδεκανήσων 6 με 7, πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά από 07 έως 24 βαθμούς, στα δυτικά από 11 έως 22 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε επίσης: Φωτιά σε διαμέρισμα στη Λιοσίων: Ανασύρθηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του
- Τουρισμός: Airbnb ή ξενοδοχείο; Ποια επιλογή προσφέρει τη μεγαλύτερη οικονομία για τις διακοπές σας;
- Ροδόπη: Νεκροψία-νεκροτομή αποκαλύπτει τα αίτια θανάτου της 11χρονης που ανασύρθηκε από τη θάλασσα – Συνελήφθη η αδερφή της
- Συλλήψεις για τον θάνατο 12χρονου κοριτσιού στη θαλάσσια περιοχή Ίμερου Ροδόπης
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κάτι αλλάζει στην αγορά εργασίας προς όφελος των πολλών»
- Γιώργος Μαθιουλάκης, διευθυντής του φεστιβάλ μουσικής δωματίου Χανίων: «Στο επίκεντρο η εξασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας στο φεστιβάλ»