Η υδροδότηση θα κοπεί στις 9 π.μ, με το νερό να επανέρχεται μετά τις 14.30 μ.μ
Διακοπή της υδροδότησης είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, από τις 09:00 π.μ έως τις 14:30 μ.μ θα διενεργηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ200, στην συμβολή των οδών Παύλου Μελά με Ολύμπου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.
Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Βότση, Κηφισιά, Αγίου Παντελεήμωνος και Κέντρο Καλαμαριάς του Δήμου Καλαμαριάς.
«Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Δείτε επίσης: Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη
- Νέα παραγωγική μονάδα της Κεραμουργίας Βορείου Ελλάδος στη Σερβία: Σημαντική εξέλιξη για την αγορά των Βαλκανίων
- Μόνο με την τεχνολογία και το ψηφιακό κράτος δεν «χτυπάς» την ακρίβεια
- Συνελήφθη 44χρονος για κλοπή βενζίνης από δίκυκλο στην Τούμπα
- Πιτ Χέγκσεθ: Χαρακτηρίζει σημαντικές τις προόδους στις αμυντικές δαπάνες των συμμάχων
- Καταψηφίστηκε η συμφωνία της Ελβετίας με τη Mercosur από την κάτω βουλή
![]()

