Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 54χρονου απολογούνται στον ανακριτή

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 54χρονου απολογούνται στον ανακριτή

Στον 7ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία ενός 54χρονου, του οποίου η σορός έχει εντοπιστεί στον ποταμό Λουδία, όπου οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 44 και 43 ετών, με ποινικό παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών, ισχυρίστηκαν ότι η αιτία της αιματηρής συμπλοκής ήταν η κλοπή περιστεριών, για την οποία υποπτεύονταν τον 54χρονο.

Ο 44χρονος φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, ενώ ο 43χρονος κατηγορείται για άμεση συνέργεια. Και οι δύο παραμένουν υπό κράτηση έως την απολογία τους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το έγκλημα διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Μαλγάρων – Κυμίνων, όπου ο 44χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 54χρονο, πριν απορρίψουν τη σορό του στον ποταμό.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, όπλα και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε κατά την τέλεση του εγκλήματος.

Loading

Play