Σοκ στη Θεσσαλονίκη: για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 16χρονος που μαχαίρωσε 21χρονο στο κέντρο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 16χρονος που μαχαίρωσε 21χρονο στο κέντρο

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών ο 16χρονος, υπήκοος Αιγύπτου, για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 21χρονου άνδρα, χθες το απόγευμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ανήλικος συνελήφθη μετά από αστυνομικές αναζητήσεις, λίγη ώρα αφότου εντοπίστηκε ο νεαρός, με καταγωγή από τη Συρία, αιμόφυρτος στην οδό Φιλίππου, απέναντι από τη Ρωμαϊκή Αγορά.

Το θύμα είχε δεχθεί μαχαιριά και έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στον γλουτό. Μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Κατά τη σύλληψη του 16χρονου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης, βάρους 3,3 γραμμαρίων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Loading

Play