Συναγερμός σήμανε στην Θεσσαλονίκη όταν ένοικος διαμερίσματος στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κασσάνδρου άρχισε να πετάει αντικείμενα στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 20χρονο, ο οποίος φέρεται να ζητά επίμονα να συνομιλήσει με ψυχολόγο, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων.
Από τις 13:45, δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και σταθμός του ΕΚΑΒ, βρίσκονται στο σημείο για την ασφαλή διαχείριση της κατάστασης.
Οι Αρχές προχώρησαν σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, απομάκρυναν σταθμευμένα αυτοκίνητα και τοποθέτησαν προληπτικά δίχτυ προστασίας. Ο νεαρός είχε εκσφενδονίσει νωρίτερα τραπεζάκι με καρέκλες, μπουκάλι με γάλα και άλλα αντικείμενα, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.
Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη, ενώ ο 20χρονος έχει επιστρέψει στο διαμέρισμά του. Διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται επί τόπου για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
![]()

