Συγκεντρωμένοι βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες που πρόσκεινται στην κομμουνιστική ιδεολογία
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα οι Οργανώσεις Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο άγαλμα Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη.
Το ΚΚΕ διαδηλώνει για να απευθύνει κάλεσμα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για να σταματήσει αμέσως η εμπλοκή της Ελλάδας στις διεθνείς εξελίξεις εξ’ αφορμής της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.
«Όχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών! Έξω η Ελλάδα από το Σφαγείο» αναγράφεται σε πανό της κεντρικής συγκέντρωσης.
Στην συγκέντρωση καταγγέλεται η περικύκλωση της Ρωσίας από νατοϊκά στρατεύματα αλλά και η ΝΑΤΟποίηση της Ελλάδας με ευθύνη των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.
Το σύνθημα που γράφτηκε από το ΚΚΕ στην Θεσσαλονίκη: «Μαμά πως γράφεται η Ειρήνη; Με αγώνες παιδί μου».
Θα ακολουθήσει πορεία προς τα προξενεία Ρωσίας και Ουκρανίας.


Δείτε επίσης: Ουκρανία: Εκκενώνεται η ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο
- Συνελήφθη Τούρκος με 110 κιλά κάνναβης στην Ηγουμενίτσα
- Ασφαλείς οι σχολικές μονάδες για πανελλαδικές εξετάσεις στη Βόρεια Εύβοια
- Συναγερμός στη Λάρισα: Μεγάλη πυρκαγιά στην Καλλιθέα Φαρσάλων κινητοποιεί την Πυροσβεστική
- Ανακαλύπτοντας τη φύση με ένα βιβλίο στην Άνω Μηλιά στα 1000 μέτρα
- Σωτήρια διάσωση από την ΕΛ.ΑΣ. στον Πειραιά: Άνδρας σώζεται την τελευταία στιγμή [βίντεο]
![]()

