Στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκαν πέντε αλλοδαποί από τη Συρία, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα
Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλλαβαν εχθές το απόγευμα στην Εγνατία οδό, στο ύψος Κερδυλλίων, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 21 ετών από το Ιράκ, για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.
Ο 19χρονος δράστης, οδηγώντας Ι.Χ. φορτηγό, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε απότομα το όχημα και μαζί προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί αλλά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο τους βρέθηκαν πέντε αλλοδαποί από τη Συρία, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα ήταν πλαστές ενώ ερευνάται το ιδιοκτησιακό του καθεστώς.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με φορτηγό στον Εύοσμο – «Καρμανιόλα» ο δρόμος σύμφωνα με τους κατοίκους (pics +vids)
- HELLENiQ ENERGY: Ο VARDAX ανοίγει νέες προοπτικές ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη
- 17 χρόνια Business Seeds: η Εθνική Τράπεζα ανοίγει τον δρόμο για καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια
- AI agents στις αγορές: οι τράπεζες προειδοποιούν για απάτες και ρίσκα ιδιωτικότητας
- Νέο τρέιλερ για το «Paper Tiger» με Άνταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιόχανσον
- Σπάει ρεκόρ το «Choosin’ Texas» της Έλα Λάνγκλεϊ στο Billboard Hot 100
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
