Μεγάλες υλικές ζημιές με σπασμένα τζάμια, πεταμένα πλαστικά και σπασμένα πλακάκια προκλήθηκαν μέσα αλλά και έξω από το κατάστημα με φωτιστικά στην οδό Αδριανουπόλεως στην Καλαμαριά, που τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε έναν… απρόσμενο επισκέπτη.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΌπως έγραψε το politic.gr, το τροχαίο σημειώθηκε κατά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν νεαροί έκαναν κόντρες με τα αυτοκίνητά τους και ο ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τον δρόμο και να καρφωθεί στην τζαμαρία του καταστήματος.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του politic.gr, μερικά κομμάτια του αυτοκινήτου που αποσπάστηκαν κατά την πρόσκορυση, βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα στο πεζοδρόμιο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η προστατευτική μπάρα που επίσης καταστράφηκε από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου, είχε αλλαχθεί πρόσφατα λόγω ενός ακόμη τροχαίου ατυχήματος που έγινε στο σημείο, πριν από περίπου έναν μήνα.





Δείτε επίσης: Καλαμαριά: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε βιτρίνα καταστήματος μετά από κόντρες (vid)
- Κλιμακώνεται επικίνδυνα η σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν: Απειλές Τραμπ για «σκληρά» χτυπήματα και φόβοι για γενικευμένο πόλεμο
- Έρχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ και συγκεντρώσεων
- Συναγερμός στη Γερμανία για νέο σαμποτάζ στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
- Πρεμιέρα με ντέρμπι και δοκιμές στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας
- Έκπληξη με Έντ Σίραν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pokémon
![]()
