Μεγάλες υλικές ζημιές με σπασμένα τζάμια, πεταμένα πλαστικά και σπασμένα πλακάκια προκλήθηκαν μέσα αλλά και έξω από το κατάστημα με φωτιστικά στην οδό Αδριανουπόλεως στην Καλαμαριά, που τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε έναν… απρόσμενο επισκέπτη.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Όπως έγραψε το politic.gr, το τροχαίο σημειώθηκε κατά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν νεαροί έκαναν κόντρες με τα αυτοκίνητά τους και ο ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τον δρόμο και να καρφωθεί στην τζαμαρία του καταστήματος.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του politic.gr, μερικά κομμάτια του αυτοκινήτου που αποσπάστηκαν κατά την πρόσκορυση, βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα στο πεζοδρόμιο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η προστατευτική μπάρα που επίσης καταστράφηκε από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου, είχε αλλαχθεί πρόσφατα λόγω ενός ακόμη τροχαίου ατυχήματος που έγινε στο σημείο, πριν από περίπου έναν μήνα.





Δείτε επίσης: Καλαμαριά: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε βιτρίνα καταστήματος μετά από κόντρες (vid)
- Πώς δρουν οι απάτες: Παριστάνουν υπαλλήλους ενέργειας ή λογιστές και αρπάζουν χρήματα και κοσμήματα
- Στο 0-0 έμεινε η Βαλένθια με την Αθλέτικ, ανώτερη αλλά χωρίς γκολ στο Μεστάγια
- Γιορτή σήμερα 18 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Σοκ με τον Μαρτίνες: επειγόντως στο χειρουργείο μετά τον τραυματισμό του στο Έβερτον – Τσέλσι
- Απώλεια βαθμών για τη Λιλ, ανατροπή και κορυφή για την Παρί Σεν Ζερμέν
![]()

