Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσαν σκαλωσιές και μεταλλική δοκός από το Fly over στον Περιφερειακό – Χάος και στα δύο ρεύματα
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝHTOΔΡΟΜΟΥ (FLYOVER) ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσαν σκαλωσιές και μεταλλική δοκός από το Fly over στον Περιφερειακό – Χάος και στα δύο ρεύματα

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Πανοράματος – Εγκλωβίστηκαν οχήματα, ενώ η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπές της κυκλοφορίας

Σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Ιουλίου στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, όταν σκαλωσιές και μεταλλικό τμήμα γέφυρας από τα έργα του Flyover κατέπεσαν στο οδόστρωμα, στο ύψος του κόμβου Πανοράματος.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Ωστόσο, η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά και στα δύο ρεύματα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη συμφόρηση και να εγκλωβιστούν αρκετά οχήματα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, διερχόμενος γερανός, ο οποίος δεν σχετιζόταν με τα έργα του Flyover, προσέκρουσε στη γέφυρα. Η σύγκρουση φέρεται να προκάλεσε την πτώση μεταλλικής δοκού και των σκαλωσιών που βρίσκονταν στο σημείο.

Δυνάμεις της Τροχαίας έσπευσαν στην περιοχή και πραγματοποίησαν εκτροπές της κυκλοφορίας μέσω παρακείμενων δρόμων, προκειμένου να απομακρυνθούν τα εγκλωβισμένα οχήματα και να διευκολυνθεί η διέλευση των οδηγών.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε περίπου στις 17:30.

Loading

Play