Τραγικό απολογισμό είχε το σημερινό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Καβάλα και λίγο μετά την διασταύρωση Λαγκαδά, μια γυναίκα έχασε την ζωή της όταν για άγνωστο λόγο τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
Εκτός από τον θάνατο της γυναίκας ο απολογισμός είναι και τέσσερις τραυματίες, ενώ στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες.
Η γυναίκα ηλικίας 50 ετών περίπου, απεγκλωβίστηκε από τους άντρες της πυροσβεστικής όμως άφησε την τελευταία της πνοή στο οδόστρωμα.
Οι τραυματίες διεκομίσθησαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί.
Δείτε επίσης: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό 67χρονο και δυο τραυματίες στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής
- Ένταση στη βουλή της Αλβανίας: επεισόδια μεταξύ βουλευτών κυβέρνησης και αντιπολίτευσης
- Στο επίκεντρο η διασυνδεσιμότητα της Αθήνας: Τι είπε ο Μ. Κεφαλογιάννης στο Investopia Athens για τη Μέση Ανατολή
- Με φόντο τα «στημένα» ο Μπαρτζώκας: «Υπέρ της διαφάνειας και της νομιμότητας»
- Μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στα MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
- Γκράβα: Άγνωστο πότε θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία
![]()
