Ανάστατη είναι η Θεσσαλονίκη από την τελευταία γυναικοκτονία που είδε το φως της δημοσιότητας και όσες αποκαλύψεις έχουν γίνει.
Στο Δικαστικό Μέγαρο για να απολογηθεί έφτασε ο γυναικοκτόνος της Θεσσαλονίκης στις 12:00 με τον 56χρονο να φέρεται να ομολόγησε ότι την σκότωσε με καραμπίνα.
Ο 56χρονος κατηγορείται ότι την πυροβόλησε πισώπλατα με κυνηγετική καραμπίνα την άτυχη γυναίκα, όταν αυτή είχε μπει σε ζαχαροπλαστείο προκειμένου να αγοράσει ψωμί.
Ο γυναικοκτόνος φέρεται να ισχυρίστηκε κατά την κατάθεση του πως δεν άντεχε μακριά από την πρώην σύντροφο του, μετά τον χωρισμό τους.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια στα δικαστήρια – Αιματηρό ξύλο μεταξύ Ρομά με τραπέζια και καρέκλες (pics&vid)
- Έναρξη υποβολής αιτήσεων για τον 8ο κύκλο του Start Your Journey
- Η διπλωματική αποτυχία του σχεδίου Τραμπ σύμφωνα με τον Μπεζαλέλ Σμότριχ
- Η αναμέτρηση του Λονδίνου: Άρσεναλ – Ολυμπιακός για το UEFA Champions League ζωντανά στο MEGA
- Θετική η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ειρηνευτική πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ για τη Γάζα
- InterMed και UNI-PHARMA: Υποστηρικτές του 17ου Greece Race for the Cure