Τρεις νεαροί, μεταξύ αυτών δύο ανήλικοι, συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην αυλή Λυκείου του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης κι ένας αναδιπλούμενος σουγιάς
Όπως ανακοινώθηκε, οι συλλήψεις (ένας 18χρονος και οι άλλοι δύο 15 και 14 ετών, αντίστοιχα) ήταν αποτέλεσμα στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο 24ωρο στην συγκεκριμένη περιοχή με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών σε χώρους κοντά και μέσα σε εκπαιδευτικές μονάδες.
Είχαν προηγηθεί σχετικές καταγγελίες, ενώ η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης έγινε σε ώρα εκτός της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Δείτε επίσης: «Το νερό… νεράκι»: Η Μ. Σπυράκη συνομιλεί με μαθητές για την καλύτερη διαχείριση του νερού (pics & vids)
- Αποχώρηση του Τανούλη από τον Ολυμπιακό: Νέα προοπτική στη Θεσσαλονίκη
- Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2026: Ο Βόλος υποδέχεται τους κορυφαίους του στίβου
- Διαδικασία για την προεδρία του Αρείου Πάγου: Ο Π. Λυμπερόπουλος επικρατεί
- Έτοιμος να συνεισφέρει ο Γιαμάλ, αλλά αμφίβολος για πλήρη συμμετοχή με τη Σαουδική Αραβία
- Τραμπ: Ζήτησα από το Ισραήλ να επιτύχει κατάπαυση του πυρός με τη Χεζμπολάχ
![]()

